Αυτόνομα Φωτοβολταικά Συστήματα

Περιεχόμενο προσφοράς: 

Η λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης ξεκινά απο 1,390€ τελική τιμή με ΦΠΑΒάλτε ένα τέλος στο πρόβλημα ηλεκτροδότησης του χώρου σας. Τώρα υπάρχει λύση για ποιοτική και ασφαλή διαβίωση όπου δεν υπάρχει δίκτυο ρεύματος.

Έτοιμα φωτοβολταϊκά συστήματα (κιτ φωτοβολταϊκών) για κάθε χρήση σε πολύ οικονομικές τιμές! Ανάλογα με το κιτ, καλύπτουν τις ανάγκες μας για φωτισμό, τηλεόραση, ψυγείο και για πολλές μικροσυσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, mp3 players, DVD players κ.λπ.

Για το τροχόσπιτο, για το σκάφος, για το εξοχικό, αλλά και για το σπίτι!

Τιμή κιτ Φωτοβολταικού .............1,390€ με ΦΠΑ

Με αυτό το πλήρες και πανίσχυρο σετ για φωτισμό χώρου, τηλεόραση και ψυγείο δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να ηλεκτροδοτήσετε τον χώρο σας, αφού το σύστημα αυτό συγκεντρώνει σε μια καλή καλοκαιρινή ημέρα αρκετή ενέργεια (μέχρι και πάνω από 2.500 Wh) για να έχετε:

  • Αποτελεσματικό και ευχάριστο φωτισμό του χώρου σας για συνολικά 16 ώρες από όλους τους λαμπτήρες σας.
  • Λειτουργία μιας τηλεόρασης (ή/και DVD, laptop κ.ά.) των περίπου 50W για 6 ώρες συνολικά.
  • Μικροσυσκευές όπως ραδιόφωνα, φορτιστές κινητών κ.λπ. για πολλές ώρες.
  • Κανονικό ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α, με κατανάλωση μέχρι 1.500 Wh/24ωρο (π.χ. ψυγείο 100W).

Τι περιλαμβάνεται

Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να ηλεκτροδοτήσετε το χώρο που επιθυμείτε. Ακόμη και τα καλώδια, οι συνδετήρες και ελληνικό βιβλίο οδηγιών! Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε στην παραγγελία σας επιπλέον πάνελ ή/και συσσωρευτές

  • Επώνυμα Φωτοβολταϊκά Πάνελ ισχύος 250Wp.
  • Επώνυμους Συσσωρευτές GEL χωρητικότητας 400ΑΗ (εναλλακτικά, 12 συσσωρευτές ENERSYS 2 VOLT με μικρή επιβάρυνση). Ότι καλύτερο μπορείτε να προμηθευτείτε σε συσσωρευτές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ιδιαίτερη αντοχή σε βαθιές εκφορτίσεις.
  • Ρυθμιστής φόρτισης MPPT 20Α για μέγιστη εκμετάλλευση της διαθέσιμης ισχύος των φωτοβολταϊκών. Με τεχνολογία τριών σταδίων φόρτισης για μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής των συσσωρευτών. Με ψηφιακή οθόνη ρυθμίσεων, πλήρως παραμετροποιήσιμος.
  • Επώνυμος ολλανδικός Inverter Victron Energy 800VA (max.1.200VA, . Καθαρού ημίτονου για να μην υφίστανται φθορά οι συσκευές σας, με άφθονη ισχύ για να μπορείτε περιστασιακά να χρησιμοποιείτε και ισχυρές συσκευές. Με προαιρετική δυνατότητα ΤΡΙΠΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (inverter, φορτιστής, UPS).

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2634300709 h sto kin. 6979463270 για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή τροποποίηση. Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας!

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR:

Στα δικά μας έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών χρησιμοποιούμε μόνο τα ΕΠΩΝΥΜΑ πάνελ υψηλής ποιότητας κατασκευής της γερμανικής εταιρείας LUXOR για να αισθάνεστε σιγουριά για την επένδυσή σας για τουλάχιστον 25 χρόνια! Έχουν περάσει από όλες τις δοκιμές και πήραν την πιστοποίηση του γερμανικού οργανισμού TÜV. Όπως είναι φυσικό καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και διαθέτουν όλα τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά.

Ο Inverter Victron Energy:

Το όνομα Victron Energy είναι διεθνώς συνώνυμο της υψηλής ποιότητας κατασκευής με χαρακτηριστική (πατενταρισμένη) δυνατότητα χειρισμού απαιτητικών φορτίων με μεγάλη ισχύ εκκίνησης.Ίσως οι πιο παραμετροποιήσιμοι inverters της αγοράς μέσω διακοπτών, ψηφιακής οθόνης απομακρυσμένου ελέγχου και Ηλεκτρονικού Υπολογιστή!

Με την χαμηλότερη αυτοκατανάλωση, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για αυτόνομο σύστημα.

Ο inverter Victron Energy χρησιμοποιείται για την τηλεόραση, το ψυγείο και για άλλες συσκευές που απαιτούν 230V. Είναι inverter καθαρού ημίτονου για να προστατεύει τις συσκευές σας από πρόωρη φθορά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόλυτη συμβατότητα με όλες τις συσκευές. Καθαρό ημίτονο σημαίνει καθαρότερο και ασφαλέστερο ρεύμα για τη λειτουργία των συσκευών σας. Είναι ένας από τους ελάχιστους inverter που έχει τη δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης με την παράλληλη εγκατάσταση έως και έξι μονάδων για πολλαπλασιασμό της ισχύος. Πρόκειται για inverter πολύ υψηλής απόδοσης (πάνω από 94%) και κορυφαίας ποιότητας κατασκευής για απροβλημάτιστη λειτουργία. Καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Ο ψηφιακός ρυθμιστής φόρτισης EP-Solar 12/24V:

Αναγνωρίζει αυτόματα την τάση 12/24V του συστήματος, οπότε δεν μας δεσμεύει σε μελλοντική τροποποίηση ή επέκταση του φωτοβολταϊκού συστήματος. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελεί ρυθμιστή φόρτισης τριών σταδίων, με ψηφιακή οθόνη ενδείξεων της απόδοσης και της λειτουργίας των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών του συστήματος σε κάθε στιγμή. Πολλοί υποτιμούν τη σημασία ενός καλού ρυθμιστή φόρτισης σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα. Αυτός καθορίζει όμως τη διάρκεια ζωής των συσσωρευτών σας, η οποία σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τον τρόπο φόρτισης που ακολουθείται από τον ρυθμιστή.

Οι συσσωρευτές Ultracell UCG GEL:

Οι συσσωρευτές είναι της ευρωπαϊκής εταιρείας Ultracell, με μεγάλη χωρητικότητα και διάρκεια ζωής τη μεγαλύτερη από όλους τους άλλους τύπους συσσωρευτών (15 χρόνια ζωής σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ανάλογα με το μοντέλο και την εφαρμογή). Είναι συσσωρευτές GEL κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση, ιδιαίτερη αντοχή σε βαριά χρήση και βαθιές εκφορτίσεις και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτοί είναι και οι λόγοι που οι συσσωρευτές GEL βαθιάς εκφόρτισης είναι με μεγάλη διαφορά οι ακριβότεροι συσσωρευτές στην αγορά, όχι όμως εδώ. Προμηθευόμαστε σε πολύ χαμηλές τιμές και μεταβιβάζουμε αυτό το όφελος σε εσάς για να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα από τα ποιοτικότερα έτοιμα κιτ φωτοβολταϊκών της αγοράς στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Συνδεσμολογία:

Η συνδεσμολογία είναι πανεύκολη και γίνεται σε ένα μόλις λεπτό, συμπεριλαμβάνονται όμως και αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και με φωτογραφίες και φυσικά όλα τα καλώδια και οι απαιτούμενοι σύνδεσμοι! Με τον ΟΔΗΓΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ 60 σελίδων που θα αποκτήσετε με την αγορά σας, θα γίνουν όλα ακόμη ευκολότερα!

Η λύση στο πρόβλημα της ηλεκτροδότησης

Βάλτε ένα τέλος στο πρόβλημα ηλεκτροδότησης του χώρου σας. Τώρα υπάρχει λύση για ποιοτική και ασφαλή διαβίωση όπου δεν υπάρχει δίκτυο ρεύματος.